Друк

Територією району пронісся смерч

.

Зірвані дахи, повалені дерева та огорожі, знеструмлені села, затоплені поля, пошкоджені газові труби – такими є наслідки жахливого смерчу, який пронісся територією нашого району 16-го травня.

Анета, Пилиповичі, Майстрова Воля та Городище опинились безпосередньо в зоні стихії. Смерч пронісся районом та наробив людям лиха.
Заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік негайно виїхав на місце події. Там, разом з Пилиповицьким сільським головою Надією Панфелюк (адже до території Пилиповицької сільської ради входять три постраждалих від буревію села), поспілкувалися з людьми та оглянули постраждалі від стихії господарства і території. Нині рахуються збитки, ведуться ремонтні роботи по відновленню електропостачання, проводяться аварійні роботи з відкачування ґрунтових вод з присадибних ділянок, активно ведеться розчищення автошляхів та прилеглих до них територій.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8921-teritorieyu-rajonu-pronissya-smerch#sigProGalleria1ea7c2e6eb
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8921-teritorieyu-rajonu-pronissya-smerch#sigProGalleriab527cd390f
joomlamodniyportal.ru