Друк

Нова підлога у ФП села Миколаївка завдяки депутату обласної ради

.

15 червня фельдшерський пункт у Миколаївці відкрився з новою підлогою.

В цей день перший заступник голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації Наталія Даниленко, помічник-консультант депутата обласної ради Олександра Ющенка Франц Весельський та головний лікар комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району» Валерій Папенчук відвідали ФП у Миколаївці, де за власні кошти керівника ПП «Галекс Агро» зроблений поточний ремонт – повна заміна підлоги. До цього у вказаному ФАПі був проведений ремонт, та через порушення технології укладання підлоги, вона швидко зіпсувалася – поселився грибок, у зв'язку з чим, у відповідь на звернення місцевого фельдшера Олександр Ющенко вирішив допомогти громаді.

Кам'яномайданська сільська голова Надія Нідзельська висловила щиру подяку меценату, а також привітала медичних працівників територіальної громади з наступаючим Днем медика квітами та солодкими подарунками.

Наталія Даниленко від імені голови районної державної адміністрації Володимира Михнюка передала подяки Олександру Ющенку та Францу Весельському, привітала медиків з наступаючим святом, побажавши щоб клятва Гіппократа була не обтяжливим обов'язком, а приємною місією.

Франц Вікторович передав на ФП Миколаївки та на сусідні ФАПи набори невідкладної медичної допомоги за поданим Валерієм Папенчуком переліком необхідних медикаментів. Такі набори, також придбані на власні кошти (близько 30 тис. грн.) Олександра Миколайовича, виділені на всі 30 ФАПів та ФПів, що знаходяться на території його виборчого округу. Як зазначив Валерій Іванович, таку допомогу медичні заклади отримують вже вдруге.

Після усіх привітань громадськість поділилася своїми потребами та проблемами, які будуть обов'язково розглянуті та по можливості вирішені в подальшому.
Валерій Папенчук же зайнявся звичною справою – особистим прийомом громадян, яких в цей день зібралося чимало – і дорослих, і малих.

Організаційно-інформаційний відділ РДА

joomlamodniyportal.ru