Друк

95-й рік життя зустріла Емма Олександрівна

.

5 дітей, 15 внуків та 15 правнуків: скільки ж іще радості принесло таке довге життя? Сьогодні свій 95 день народження святкує довгожителька с. Майстрів - Емма Олександрівна Забашта.

Перший заступник голови адміністрації Наталія Даниленко та директор Новоград-Волинського територіального центру соціального обслуговування Ніна Івасів спільно із сільським головою Олексієм Борисюком привітали жінку з поважним ювілеєм. Багато теплих слів прозвучало в честь свята, але найголовніше - це здоров'я, аби могли ще через 5 років завітати гості до хати та привітати з черговим ювілеєм!
Розповіла Емма Олександрівна і про своє нелегке життя, адже доводилося багато працювати, виконувати далеко не жіночу роботу та багато побачити горя. Але було і приємне, в щасливому шлюбі прожила з чоловіком більше 50 років, виховала чудових двох синів та трьох доньок. Все своє життя провела в рідному селі Майстрів, зараз проживає разом з донькою Олею, яка піклується про матір.
- У цей чудовий сонячний день нам би дуже хотілося привітати Вас з таким чудовим святом! Нехай завжди буде затишок у Вашому домі, міцного Вам здоров'я та благополуччя, від імені голови райдержадміністрації Володимира Михнюка вітаємо вас з Днем народження! – привітала ювілярку Наталія Володимирівна.
Дуже приємно приїздити в гості саме з такого приводу, подивитися зайвий раз на людину, яка пережила дуже багато, її серце відчуло багато болю, але ж саме в цей день її очі сяють щастям від того що приїхали, від того що привітали, не забули! Щирі слова вдячності за вітання звучали цього дня від бабусі, і нема нічого приємнішого.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6509-95-j-rik-zhittya-zustrila-emma-oleksandrivna#sigProGalleriaa3164a9a5d
joomlamodniyportal.ru