Друк

Про безпеку дорожнього руху

.

Заступник голови адміністрації Андрій Подік наголосив на важливості термінового вирішення питання безпеки дорожнього руху та повідомив, що тримає це питання на особистому контролі.

Сьогодні о 14.00 відбулося засідання комісії на яку були запрошені перевізники, представники поліції та керівник райавтодору аби обговорити всі проблеми та знайти методи їх вирішення.
Розкрадання дорожніх знаків та звичайно ж ремонт доріг хвилює учасників комісії найбільше, адже дуже плачевною є статистика скоєних ДТП, що не може залишати байдужим, на кону людські життя. Тому в результаті Андрієм Васильовичем було запропоновано написати звернення до депутатів районної ради та розглянути більше детально це питання на сесії районної ради, що відбудеться 26 травня.
"Ми тут зібралися аби не просто поговорити, а знайти рішення та зробити все можливе для того аби забезпечити наших громадян безпекою на дорогахі. Ця проблема має вирішитися нагально тому ми будемо звертатися в усі необхідні інстанції аби досягти результату"- повідомив Андрій Подік.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю

райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6495-pro-bezpeku-dorozhnogo-rukhu#sigProGalleria5380df9890
joomlamodniyportal.ru