Друк

Масштабна подія відбулася цієї суботи на стадіоні «Авангард»

.

Весняна негода не завадила зібратися чотирьом сильним командам цього дня на стадіоні аби поборотися за першість та кубок переможців.

Фінальний матч кубку Героїв АТО відбувся 14 травня, а нього змагалися: Новоград-Волинська 30 ОМБр, Бердичівська 26 ОАБр, Житомирська 95 ОАБр та команда волонтерів «Поліський партизан»
Голова райдержадміністрації Володимир Михнюк та голова районної ради Дмитро Рудницький привітали команди з участю в турнірі. Володимир Володимирович зауважив, що подія такого рівня відбувається уже вдруге,- в минулому році команди теж змагалися за кубок Героїв АТО.
«Мені дуже приємно брати участь в такому заході, адже це важлива подія не тільки районного масштабу. Цим самим ми згадуємо усіх героїв, що полягли на полі бою і віддаємо їм гідну шану. Ви повинні пам'ятати, що незалежно від того, хто сьогодні виграє кубок ви усі залишаєтесь переможцями. Ми усі пишаємося вами, вашою мужністю та героїзмом. Успіхів вам та вдалої гри»

Також до всіх вітальних слів приєднався голова районної Федерації футболу Василь Гордійчук, який наголосив на важливості проведення таких значних змагань та подякував керівникам району за співпрацю та допомогу в проведенні такого корисного для молоді заходу.

Кожна з команд показала величезну жагу до перемоги та любов до футболу, але як і в кожних змаганнях хтось виявився сильнішим, тому у фінал вийшло дві команди, які боролися за перемогу - це 30 ОМБр та 26 Бердичівська ОАБр. Перемогу здобула наша рідна Новоград-Волинська бригада, а Бердичівська посіла друге місце, команда волонтерів отримала бронзові медалі та почесне третє місце.
Також за підсумками гри були визначені кращі гравці турніру, кожен отримав почесні грамоти та сувеніри на згадку. Команди, що посіли призові місця отримали відповідні медалі, а переможці перехідний кубок імені Героїв АТО.
Вітаємо гравців з перемогою та бажаємо покращення спортивних досягнень, успіхів та миру в Україні!


Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru