Друк

Творчі здобутки вихованців

.

Сьогодні у районі створено та функціонує 5 прийомних сімей, 4 дитячих будинки сімейного типу, у яких виховується 41 дитина-сирота та дитина, позбавлена батьківського піклування.

Прийомні батьки та батьки-вихователі намагаються зігріти батьківською любов'ю та сімейним затишком всіх своїх вихованців. Для дітей створено всі умови для повноцінного розвитку та навчання. Але, як каже народна мудрість, не хлібом єдиним живе людина. Серед вихованців дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей є багато творчих дітей, які відвідують гуртки народної творчості, спортивні секції, навчаються у музичній школі.

Так, зокрема, у цьому році проводився районний фестиваль творчих колективів загальноосвітніх шкіл І-ІІ-ІІІ ступенів «Перлини Звягельщини-2016». У складі творчих колективів Несолонської та Гульської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь прийомна дитина прийомної сім'ї Мозгової О.Д. (с.Несолонь) – Надіров Юрій та вихованка ДБСТ родини Ковчан Т.В. (с.Гульск) – Гудіч Оксана. Юрій у складі танцювального колективу (2 клас) «Живчики» переміг на етапі відбору у освітянських округах та взяв участь у заключному концерті фестивалю з композицією «Танець з ляльками», а Оксана також була однією із кращих при відборі в освітянському окрузі та на заключному концерті виконала композицію «Веснянка».
Дякуємо прийомним батькам Мозговій Олені Дмитрівні, Шевчуку Юрію Георгійовичу та матері-вихователю Ковчан Тетяні Василівні за їх нелегку працю, а Юрію та Оксані побажаємо нових здобутків та творчого зростання.

Провідний спеціаліст РЦСССДМ

Трофимчук С.В.

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6369-tvorchi-zdobutki-vikhovantsiv#sigProGalleria0eac7f8601
joomlamodniyportal.ru