Друк

Військова служба- актуально повсякчас

.

Вже довгий час важливим питанням постає проходження військової служби, а саме залучення громадян призивного віку.

 

Не став винятком і сьогоднішній день, чергова бесіда-агітація пройшла зі студентами технікуму землевпорядкування Житомирського національного агроекологічного університету.

Заступник військового комісара, начальник відділення комплектування Новоград-Волинського ОМВК майор Руслан Андрійчук та старший офіцер відділення комплектування Новоград-Волинського ОМВК капітан Сергій Гордійчук розповіли випускникам про важливість та умови проходження строкової військової служби та служби за контрактом, а також особливості вступу до вищих військових навчальних закладів.

У своєму виступі офіцери також донесли до кожного всі переваги військової служби, а саме пільги, хороша заробітна плата, після 25 років служби вихід на пенсію, отримання за вислугу років житла та постійні надбавки до зарплати (під час проходження контрактної служби).

Перший контракт підписується на три роки після чого є можливість або продовжити службу або розірвати контракт. Строкова служба ж є обов'язком кожного громадянина та триває 1,5 роки, а з вищою освітою 1 рік. Тоді як навчання у ВВНЗ триває чотири роки і по закінченню кожен має звання лейтенанта, а також держава забезпечує місцем подальшого проходження служби.

По завершенню бесіди студенти мали змогу отримати відповіді на питання, а саме з процедуру розірвання контракту і причини, поєднання контрактної служби та заочного навчання та багато інших. Отримали студенти також своєрідні пам'ятки- буклети на яких подана вся необхідна інформація.

В цей не легкий для України час, дуже важливим є прояв мужності та сміливості, тим паче зараз важко знайти роботу з хорошою заробітною платою, а її військовим гарантують. Тому приймайте рішення і обирайте військову службу за контрактом!

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6368-vijskova-sluzhba-aktualno-povsyakchas#sigProGalleriadb32473714
joomlamodniyportal.ru