Друк

Вирішення проблем на місцях

.

14 квітня голова райдержадміністрації Володимир Михнюк провів виїзний прийом громадян за місцем проживання у Лебедівській сільській раді.

Там він поспілкувався із представниками громади, а сільська голова Ніни Фоміна допомогла ознайомитися зі станом справ територіальної громади, із її потребами та проблемними питаннями.

Результатом прийому стало 8 зареєстрованих звернень від 4 громадян. Серед них і звернення завідуючої Лебедівського стаціонарного відділення для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян та інвалідів Людмили Трофимчук про потребу в дублюючому твердопаливному котлі, а також у промисловій пральній машині.
Завідуюча Лебедівським ДНЗ (виховується 21 дитина, 5 – у черзі) Ольга Троцька, в свою чергу повідомила про необхідність ремонту дошкільного навчального закладу, а першочерговим є перекриття даху.

Після безпосередньо прийому, Володимир Михнюк також відвідав Лебедівське стаціонарне відділення для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян та інвалідів, місцеву амбулаторію загальної практики сімейної медицини та дошкільний навчальний заклад.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6362-virishennya-problem-na-mistsyakh#sigProGalleriacb4f6be7f7
joomlamodniyportal.ru