Друк

Заключний акорд МАН 2016

.

Завершився ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, в якому прийняли участь 10 учасників нашого району у 8 відділеннях (літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, мовознавства, історії, комп'ютерних наук, фізики і астрономії, хімії та біології, екології та аграрних наук, математики).

Двома призовими місцями у наукових відділеннях: літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, хімії та біології завершилася участь наших учнів в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

Призерами стали:
- Степанюк Руслана, учениця 11 класу Суслівської ЗОШ І-ІІІ ст., І місце в секції світова література, відділення літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства (вчитель Бучинська С.М.);
- Голуб Катерина, учениця 9 класу Слободороманівської гімназії, ІІІ місце в секції зоологія, ботаніка, відділення хімії та біології (вчитель Рафальський О.О.).

До ІІІ місця не вистачило 3 бали учню 11 класу Городницької ЗОШ І-ІІІ ст. Глущенку Михайлу, секція мультимедійні системи та ігрові програми, відділення комп'ютерних наук (вчитель Майстренко Г.В.).
Вітаємо учнів та їх наставників з вагомою перемогою!

Новоград-Волинський РМЦ

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6240-zaklyuchnij-akord-man-2016#sigProGalleria3fc4a3055b
joomlamodniyportal.ru