Друк

Змагаються любителі малої ракетки

.

На фінальні змагання з настільного тенісу серед школярів ЗОШ І-ІІ ступенів у спортивну залу Гульської школи прибули по 12 команд юнаків та дівчат – переможців зональних поєдинків.

Переможці групових змагань серед юнаків, команди В.Горбашівської, Гірківської, Івашківської, Яворівської ЗОШ зустрілись у фіналі, де визначити чемпіонів та призерів змагань. Бойко Олександр та Соловей Віталій, учні Гірківської школи (вчитель Пелех В.І.) продемонстрували сучасний атакуючий стиль гри та впевнено перемогли своїх суперників. ІІ місце у юнаків з Великої Горбаші (вчитель Денисюк М.П.). Школярі Яворівської ЗОШ (вчитель Фурманенко П.І.) – на ІІІ місці.
У дівчат перемогу святкували юні тенісистки Яворівської ЗОШ Бортник Олена та Подолянчук Дар'я. Друге та третє місце посіли школярки з Малої Цвілі (вчитель Прокопчук Л.А.) та Суховільської школи (вчитель Герус О.В.).
Серед юнаків та дівчат ЗОШ І-ІІІ ступенів у фінальних поєдинках, що проводились на базі Слободороманівської гімназії , поза конкуренцією були лідери районних та обласних змагань тенісисти Гульської ЗОШ (вчитель Чечет А.В.) Плисак Олександр, Нестерук Ігор, Чечет Ірина, Боровик Аліна. У юнаків ІІ місце посіла перспективна команда Федорівської ЗОШ (вчитель Левченко А.К.), ІІІ місце у юнаків та ІІ у дівчат посіли команди господарів змагань слободороманівські гімназисти (вчитель Павлюк Ю.М.). У дівчат фінішували на ІІІ місце школярки Токарівської ЗОШ (вчитель Чижевський Ю.П.).
Переможці та призери змагань відзначенні грамотами та грошовими заохоченнями. Чемпіони району тенісисти Гульської ЗОШ І-ІІІ ступенів готуються до обласних стартів.

Новоград-Волинський РМЦ

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6238-zmagayutsya-lyubiteli-maloji-raketki#sigProGalleria9f6b20711a
joomlamodniyportal.ru