Друк

Підсумкова медична рада

.

02 березня, під керівництвом голови райдержадміністрацї Володимира Михнюка, голови районної ради Дмитра Рудницького та завідуючого сектором охорони здоров'я РДА, відбулась підсумкова медична рада.

В засіданні взяли участь заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови районної ради Анна Громико, головний лікар міськрай ТМО Василь Борис, головний лікар КЗ «ЦПМСД Новограда-Волинського району» Валерій Папенчук, головний лікар Городницької міської лікарні Ростислав Шалько, головний лікар Ярунської дільничної лікарні Тетяна Крюкова, головний лікар стоматологічного медичного об'єднання Галина Красічкова, заступник начальника Новоград-Волинського міжрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області Валентина Кащук, завідувачі амбулаторій та ФАПів району.

На засіданні медичної ради розглядались наступні питання:

1.Діяльність галузі охорони здоров'я району у 2015 році та завдання на 2016 рік.
2.Про роботу Комунального закладу «Центр Первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району » в 2015 році та завдання на 2016 рік.
3.Про роботу Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об'єднання в 2015 році та завдання на 2016 рік.
4.Про роботу Городницької міської лікарні в 2015 році та завдання на 2016 рік.
5.Про роботу Ярунської дільничної лікарні в 2015 році.
6. .Про роботу Новоград-Волинського міськрайонного стоматологічного медичного об'єднання в 2015 році та завдання на 2016 рік.
7.Аналіз роботи Центральної міськрайонної аптеки № 217 в 2015 році та завдання на 2016 рік.
8.Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя в районі.

«Охорона здоров'я є пріоритетним завданням для нашого району. Є ряд проблем, і ми зібрались тут, щоб їх по можливості вирішити... Потрібно жорсткіше проводити кадрову політику та залучати спеціалістів, дійсно готових працювати...
Я зубами вигризатиму інтереси села та району, і не допущу, щоб хтось розділяв міських та сільських жителів у сфері медицини» - зазначив голова райдержадміністрації.

Піднімалися також питання безкоштовного підвезення та надання житла медикам, що їздять у села, було запропоновано виділити місце в поліклініці для районного лікаря-педіатра, оскільки спостерігається така потреба.

Голова районної ради Дмитро Рудницький наголосив на актуальності розвитку та підтримки первинного рівня надання медичної допомоги.

Підсумовуючи результати ради, голова адміністрації повідомив, що має намір запросити в район науковців-фахівців і повністю промоніторити медичну сферу району і на основі результатів досліджень розробити стратегію подальшого розвитку галузі.

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6213-pidsumkova-medichna-rada#sigProGalleriac9be53c982
joomlamodniyportal.ru