Друк

Вступ до навчальних закладів ДСНС України у 2016 році

.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу на денне відділення у навчальні заклади ДСНС України.

Відбір проводиться до Національного університету цивільного захисту України (м. Харків), Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності за спеціальностями «Пожежна безпека» та «Цивільний захист» (термін навчання – 5 років).

Також проводиться відбір до Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту за спеціальністю "Організація та техніка протипожежного захисту" (термін навчання 2,5 роки).
Запрошуються громадяни України чоловічої та жіночої статі віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту, або закінчують середні навчальні заклади в 2016 році, за станом здоров'я придатні до військової служби, за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу в пожежно-рятувальних підрозділах

Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно звернутися в пожежну частину м. Новограда-Волинського за адресою: вул. Соборності, 22, каб. 7, т. 5-20-37

При собі необхідно мати паспорт або свідоцтво про народження.

Начальник Новоград-Волинського МРВ
У ДСНС України
у Житомирській області
О.В. Рафальський