Друк

Обговорили проблемні питання Поліянівської сільської ради

.

03 березня пройшла співбесіда з головою Поліянівської сільської ради Миколою Зайцем.

«Дуже низькі надходження до бюджету ради, вистачає тільки на виплату зарплати працівникам. Залишок на початок року становить всього 19 тис. грн.», - зауважила виконуюча обов'язків начальника відділу управління фінансами Ірина Козеренко.

Микола Данилович пояснив ситуацію: «На території сільської ради працює всього одне підприємство, яке і так допомагає нам чим може, ми не скаржимося. Ми не проти щось змінювати аби покращити стан, потрібно скоротити штат, підемо і на це. Я вам більше скажу - ми вже активно обговорюємо і на сході села піднімемо питання об'єднання з іншими сільськими радами. Ми чудово розуміємо, що самим нам не прожити, і ми не маємо тих перспектив, що присутні в інших радах».

На території ради функціонує одна школа І-ІІ ступенів в який навчається 42 учні, з відділом освіти співпраця налагоджена. Досить комфортні умови створені для функціонування Будинку культури та бібліотеки, нещодавно провели капітальний ремонт приміщень.

Також на співбесіді наголосили на проблемах, що існують з договорами на невитребувані паї, тому було надане доручення зайнятися цим питанням і вирішити всі проблеми спільно з керівником відповідного відділу.

Завідувач сектору цивільного захисту населення Юрій Левченко відмітив сільську раду, як єдину що при ремонті Будинку культури врахувала пожежну безпеку і встановила сигналізацію на випадок пожежі.

Головою районної державної адміністрації Володимиром Михнюком спільно з головою районної ради Дмитром Рудницьким та керівниками структурних підрозділів були запропоновані вирішення проблем, що присутні в сільський раді та були надані доручення для покращення економічного стану громади.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru