Друк

Участь у засіданні Обласної ради старшокласників 26.02.2016

.

26 лютого 2016 року в м.Житомирі відбулась науково-практична учнівська конференція «Традиційні та сучасні цінності молоді України» в рамках засідання Обласної ради старшокласників.

Представники нашого району, учні Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Захарчук Марія(президент РШП ) і Супрунчук Олег, виступили перед учасниками конференції з презентацією «Вплив інформаційних технологій на систему ціннісних орієнтацій сучасної молоді».

У виступі лідери учнівського врядування зазначили, що процеси в суспільстві, обумовлені переходом від індустріального до інформаційного суспільства, викликають необхідність перегляду трансформацій, які відбуваються в усіх сферах життєдіяльності під впливом інформаційних технологій, що в інформаційному суспільстві посилюється негативний вплив ЗМІ (маніпулювання суспільством) та дезінформація, а також розкрили позитивні і негативні фактори впливу Інтернету на користувача. Висновком міркувань учнів є теза про те, що на етапі революційних змін суспільства відбувається докорінна ломка стійких систем у відношенні «особистість - суспільство», що створює передумови для виникнення досить гострих протиріч у системі ціннісних орієнтацій.

Новоград-Волинський РМЦ

joomlamodniyportal.ru