Друк

Чергова співбесіда з головою сільської ради пройшла 26 лютого в малому залі засідань

.

Цього разу нагода обговорити важливі та проблемні питання сільської ради випала Киянській сільській голові - Ірині Пасічник.

Під керівництвом голови районної державної адміністрації Володимира Михнюка у співбесіді взяли участь голова районної ради Дмитро Рудницький та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Співбесіда проходила у формі діалогу, керівники структурних підрозділів у своїх питаннях акцентували увагу на проблемних для сільської ради питаннях і разом шукали шляхи їх рішення.

Зокрема, вирішили винести на сесію районної ради питання щодо переведення школи в якій навчається 46 учнів, зі школи І-ІІІ ст. в школу І-ІІ ступенів. Підняли також питання з приводу бібліотеки, яка знаходиться в аварійному стані: конструктивним рішенням виявилося перемістити її в один із класів школи для нормального її функціонування. Також нагадали про необхідність реконструкції пам'ятників на території села та приведення їх в належний вигляд. Не оминули й питання цивільної безпеки населення, а саме пожежної - в планах сільського голови з'явився пункт покращення захисту населення у разі виникнення небезпечної ситуації, в чому Ірину Миколаївну підтримав голова адміністрації.

Дуже приємним був факт, що на території сільської ради немає дітей, що навчаються в школі-інтернаті м. Новограда-Волинського і немає дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, відмітив начальник служби у справах дітей Володимир Бойко. Тому сільському голові було запропоновано провести бесіди з родинами, щодо створення дитячих будинків сімейного типу.

В кінці співбесіди голова райдержадміністрації наголосив на важливості співпраці голови сільської ради з керівними органами, закликав звертатися у разі виникнення питань та подякував усім за співпрацю.

Протягом співбесіди Ірині Пасічник були надані доручення, виконання яких в майбутньому слугуватиме розвитку територіальних громад.

Нагадаємо, що згідно доручення голови районної державної адміністрації, з 22 лютого проходять співбесіди із сільськими головами з питань соціально-економічного розвитку.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru