Друк

Зональний огляд колективів художньої самодіяльності - Барвинівський БК

.

Барвинівський сільський Будинок культури гостинно прийняв колективи художньої самодіяльності Новоград-Волинського району на творчому зональному звіті.

Так, 20 лютого 2016 року в Барвинівському Будинку культури відбувся черговий творчий звіт клубних закладів району.

Шанувальників народного мистецтва, усіх, хто прийшов і приїхав цього дня до Барвинівського Будинку культури, щиро вітала заступник голови райдержадміністрації Наталія Володимирівна Даниленко. Присутні згадали та вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та всіх, хто загинув, захищаючи Україну від рук агресора хвилиною мовчання.

Творчий звіт відкрила вокально-хорова група Барвинівського та Тальківського закладів культури (художній керівник В.Б. Остапчук). Дарували радість і позитивний заряд усім присутнім юні таланти Звягельщини: Котвіцька Ангеліна (с.Варварівка), Нагорна Олена (с.Яворівка) та Мельник Катерина (с.Кам'яний Майдан). Своє сценічне мистецтво продемонстрував чоловічий вокальний колектив з села Токарів (художній керівник Переходюк М.А.). Крім названих учасників та колективів у творчому звіті взяли участь також художні колективи сіл: Яворівка (зав. клубом І.В. Гулієва), Варварівка (зав. клубом Котвіцька І.О.) та Кам'яний Майдан (зав. клубом Л.А. Мельник).

На завершення заходу до глядачів зі словами подяки та побажанням миру звернувся Барвинівський сільський голова Микола Петрович Гордійчук.

Нагадаємо, що подібні творчі звіти організовуються з метою пропаганди культурної спадщини, виявлення юних талантів району з подальшим втіленням ними сценічного мистецтва. А творчі огляди колективів художньої самодіяльності тривають. Тож, до наступних зустрічей.

Методист РМЦНТ
Конончук І.О.

joomlamodniyportal.ru