Друк

Райдержадміністрація повідомляє про проведення публічних слухань кандидата на посаду начальника Новоград-Волинської ОДПІ

.

Від Головного управління ДФС у Житомирській області надійшла пропозиція щодо погодження або вмотивованої відмови призначення на посаду начальника Новоград-Волинської ОДПІ Юрковської Павліни Степанівни (на даний час займає посаду заступника начальника ОДПІ).

У зв'язку з цим, з метою дотримання принципів прозорості реалізації кадрової політики, головою райдержадміністрації Володимиром Михнюком будуть проведені публічні слухання, до участі в яких запрошується громадськість міста та району.

Громадяни, яким відомо про факти корупційних діянь, чи інших правопорушень,. вчинених Павліною Степанівною, а також неналежного виконання своїх посадових обов'язків на посаді заступника начальника Новоград-Волинської ОДПІ ДФС у Житомирській області, можуть повідомляти про це ДО слухання Новоград-Волинську райдержадміністрацію (Будинок рад, ІІІ поверх, каб.68, або за тел.: 5-33-58 - Яценюк Ольга Григорівна).

Дата та місце проведення: 23 лютого 2016 року, о 14:00, велика зала Будинку рад.