Друк

Влада за роботою

.

На минулому тижні:
Голова районної державної адміністрації В.В. Михнюк провів нараду з питань забезпечення газом шкіл району.

Заступник голови РДА Н.В. Даниленко – провела засідання комісії з призначення і виплати населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та персоніфікованого обліку в ЄДАРП, які мають право на пільги, засідання комісії з надання одноразової грошової допомоги громадянам , засідання Президії ради жінок, засідання конкурсної комісії, засідання комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників, нею взято участь в зональному огляді колективів художньої самодіяльності с.Кикова, Ярунь, Орепи, проведено обстеження матеріально - побутових умов будинку прийомної сім'ї Коркач с.Владин з метою переведення прийомної сім'ї у статус дитячого будинку сімейного типу, взято участь у нараді з питань забезпечення газом шкіл району, участь у засіданні виконавчого комітету міської ради, проведено виїзд у с.Гульськ з метою відвідування учасників АТО, які проживають на території Гульської сільської ради та привітання з 95-річчям жительки с.Гульськ.

Начальник управління АПР взяв участь у тематичному короткостроковому семінарі „Сучасний стан та перспективи розвитку аграрного сектору області".

Начальником управління праці проведено виїзд у с.Гульськ з метою відвідування учасників АТО, які проживають на території Гульської сільської ради та привітання з 95-річчям жительки с.Гульськ, взято участь у засіданні комісії з призначення і виплати населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та персоніфікованого обліку в ЄДАРП, які мають право на пільги, засіданні комісії з надання одноразової грошової допомоги громадянам.

Начальник відділу освіти провів наради з працівниками апарату відділу, районного методичного центру, централізованої бухгалтерії, групи централізованого господарського обслуговування, районного центру творчості, спорту і туризму учнівської молоді. Виїздив до до ЗОШ і ДНЗ с. Курчиця, Мала Цвіля, Чижівка, Косенів, Середня Деражня, Токарів, Борисівка з питань контролю за ходом проведення опалювального сезону та організації підвезення учнів. Опрацьовано питання функціонування шкіл у с.Борисівка і Курчиця з 01.09.2016, можливості переведення у типовий ДНЗ у с.Токарів, Кам'яномайданської сільської ради з питань перевірки делегованих повноважень. Взяв участь у нараді РДА з питань забезпечення природним газом загальноосвітніх закладів району, проведенні районних змагання з баскетболу серед дівчат ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Начальником служби у справах дітей проведено обстеження матеріально-побутових умов будинку прийомної сім'ї Коркач в с.Владин з метою переведення прийомної сім'ї у статус дитячого будинку сімейного типу, взято участь у судових засіданнях.

Директором районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проведено обстеження матеріально-побутових умов будинку прийомної сім'ї Коркач в с.Владин з метою переведення прийомної сім'ї у статус дитячого будинку сімейного типу, виїздила у Федорівську сільську раду з метою обстеження матеріально-побутових умов проживання сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Директором територіального центру соціального обслуговування Новоград-Волинського пролонговано договори щодо надання соціальних послуг з одинокими громадянами по Орепівській, Курчицькій сільських радах; розглянуто звернення громадян району щодо надання гуманітарної допомоги одягом та взуттям. 4 малозабезпечених сім'ї отримали гуманітарну допомогу.