Друк

Про участь у бізнес-зустрічі

.

22 лютого 2016 року об 11-00 год, у малій залі облдержадміністрації спільно з Європейським банком Реконструкції та Розвитку запланована бізнес-зустріч.

Під час бізнес-зустрічі будуть презентовані можливості, які надає ЄБРР для розвитку малого та середнього бізнесу, на що і як підприємці можуть отримати гранти ЄБРР, а також про програми з просування експорту та спеціальну програму для жінок-підприємців.

На зустріч запрошуються керівників малих і середніх підприємств із будь- якого сектору економіки (окрім фінансового, страхового, тютюнового, міцних алкогольних напоїв, грального та військово-промислового секторів) і які відповідають одночасно таким критеріям:

  • компанія або фізична особа-підприємець працює на ринку більше двох років та має позитивну динаміку розвитку;
  • приватна власність, в якій більше ніж 50% належить громадянам України; у штаті працює від 10 до 250 працівників;
  • належна ділова репутація та бажання вдосконалювати та розвивати власну справу.

Також запрошуються українські консалтингові компанії та незалежні консультанти із різних сфер (за винятком юридичних питань та оподаткування), одним із напрямів діяльності яких є здійснення фахової експертизи.

Зацікавленим особам, які бажають прийняти участь у запланованій бізнес-зустрічі необхідно заповнити реєстраційну форму (додається) та надати її до 15.02.2016 до відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. тел. 5-25-05.