Друк

Влада за роботою

.

На минулому тижні:

Заступник голови РДА Н.В. Даниленко провела засідання комісії з призначення і виплати населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та персоніфікованого обліку в ЄДАРП, які мають право на пільги, взяла участь у привітанні з 95-річчям жительки с.Повчине;

участь у засіданні сесії обласної ради, участь у засіданні Президії райради та засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв'язку, участь у навчальному занятті „Практичні антикризові заходи з енергозбереження в житлово-комунальному господарстві" у м.Житомирі, провела засідання колегії райдержадміністрації за участю директорів ЗОШ району.

Начальник управління праці приймала участь у привітанні з 95-річчям від Дня народження жительки с.Повчине Дроздюк К.М., участь у нараді з керівниками структурних підрозділів та відповідальними працівниками управління, участь у засіданні комісії з призначення і виплати населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та персоніфікованого обліку в ЄДАРП, які мають право на пільги, участь у засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв'язку.

Начальник відділу освіти провів наради з працівниками апарату відділу, районного методичного центру, централізованої бухгалтерії, групи централізованого господарського обслуговування, районного центру творчості, спорту і туризму учнівської молоді, колегію відділу освіти РДА, нараду з питань відпрацювання пропозицій щодо організації харчування учнів шкіл у 2016 році.
Виїздив до м.Житомир для участі у засіданні колегії управління освіти і науки ОДА, Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів з питань організації роботи сучасного кабінету фізики, придбаного у грудні 2015 року. Взяв участь у роботі комісії районної ради з питань бюджету і комунальної власності.

Начальник служби у справах дітей взяв участь у судовому засіданні по розгляду цивільної справи, участь у засіданні колегії РДА.

Директором територіального центру соціального обслуговування Новоград-Волинського взято участь у привітанні з 95 річчям жительки с. Повчине; проведено перевірку роботи відділення соціально-побутової адаптації с. Ярунь щодо якості надання соціальних послуг; пролонговано договори щодо надання соціальних послуг з одинокими громадянами по Брониківській та Лебедівській сільській раді.