Друк

Про тендер на спорудження житлового комплексу в Кувейті

.

За результатами проведеної Посольством роботи з кувейтською компанією «Аl-Вreimi First General Trading Company», 20 грудня 2015 р. дипустановою отримана інформація щодо відкриття Державною адміністрацією із соціального житла Кувейту офіційної процедури прийняття заявок від іноземних будівельних компаній для проходження прекваліфікації

з метою їх подальшої участі в тендері на спорудження великого житлового комплексу на півдні емірату «South Mutlaa City», початок будівництва якого розпочнеться в 2016 році.

Як передбачається проектною документацією, реалізація одного з найбільших в історії Кувейту інфраструктурних проектів проходитиме в два етапи і включатиме в себе будівництво 30 тисяч заміських котеджів, із спорудженням усієї необхідної для функціонування житлового містечка інфраструктури.

Основними умовами для подачі заявки іноземною компанією на проходження прекваліфікації є її участь протягом останніх 10 років не менш як в трьох великих інфраструктурних проектах із загальним кошторисом понад 300 млн. кувейтських динар (987 млн. дол. США), у рамках яких виконаний один контракт з будівництва доріг та два інфраструктурних проекти на суму не меншу як 50 млн. кувейтських динар (164,5 млн. дол. США) кожний.

Кінцевий термін подачі заявок до Державної адміністрації із соціального житла Кувейту - 16 січня 2016 року.
Для отримання пакету документів, необхідних для подачі заявки на проходження прекваліфікації, українська компанія, яка відповідає зазначеним вище критеріям, повинна підготувати офіційний лист на ім'я Генерального директора Державної адміністрації із соціального житла Кувейту та направити його до 16.01.2016 року на електронну адресу кувейтського відомства: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

За більш детальною інформацією необхідно звертатися до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України за тел. (044) 596-68-34,

e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її."> Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.