Друк

Про участь у Програмі «Fit for Partnership with Germany»

.

Повідомляємо, що Програму Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини для управлінських кадрів "Fit for Partnership with Germany" було продовжено на період 2016-2018 рр.

Програма передбачає набуття менеджерами міжнародних управлінських компетенцій, які сприятимуть співробітництву українських та німецьких підприємств, а також налагодження контактів і стійкий розвиток кооперації між підприємствами України та Німеччини. Учасники програми отримають інформацію, знання, навички і міжкультурні управлінські компетенції, що допомагатимуть розвивати співпрацю з німецькими компаніями. Вони також матимуть можливість безпосередньо ознайомитись з німецьким обладнанням та встановити прямі контакти з німецькими компаніями.

Цільові групи Програми – українські підприємства як суб'єкти ЗЕД, власники, керівники вищої та середньої ланки українських підприємств, орієнтованих на зовнішньоекономічну діяльність (що мають потенціал ЗЕД), а також управлінці установ, що відповідають за технічне і технологічне забезпечення підприємств комунальної власності.
Участь у Програмі здійснюється за рахунок німецької сторони.

Контактна особа GIZ – Степащенко Світлана, тел.: (044) 228-42-54(53),
(044) 531-30-56, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

У разі зацікавленості звертатись у відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації, тел.. 52505, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.