Друк

Щодо наслідків сильного вітру та великої зливи, які сталися 26 липня 2011 року на території району

.

Близько 16-ої години 26 липня 2011 року на території району стався сильний вітер та велика злива, котрі захопили північну територію району та населені пункти вздовж траси Київ – Чоп.

Внаслідок стихії 44 населені пункти (близько 40%) було відключено від електропостачання. У с. Майстрів пошкоджені дахи 7 житлових будинків, пошкоджено покрівлю та стелю у декількох кімнатах в дитячому будинку сімейного типу у с. Городище. За кількісними показниками надзвичайна ситуація носила об’єктовий характер.

Роботи з відновлення електропостачання почалися відразу після закінчення стихії. Протягом 27 липня було відновлено електропостачання у 24 населених пунктах, 28 липня – у 15 населених пунктах. Завершено електропостачання 29 липня. В роботах брали участь 8 бригад, 9 одиниць техніки РЕМ.

Відновлювальні роботи у с. Майстрів проводилися власноруч місцевими жителями. Сільська рада надала матеріальну допомогу найбільш соціально незахищеним постраждалим.

Для проведення ремонтних робіт в дитячому будинку сімейного типу, що в с. Городище, розпорядженням голови райдержадміністрації від 01.08.11 №721 виділено з резервного фонду районного бюджету 11 тис. 826 грн. Головним розпорядником коштів визначено відділ освіти райдержадміністрації.

Юрій Левченко
начальник відділу з питань НС
райдержадміністрації