Друк

Велике будівництво: після тривалої реконструкції у Житомирі відкрито стадіон «Полісся»

.

Відкриття реконструйованого стадіону «Полісся» у Житомирі відбулося 26 березня.

 

Реконструкцію першої черги стадіону “Полісся” завершено у 2020 році у рамках програми Президента “Велике будівництво”. Зокрема відремонтовано легкоатлетичне ядро, футбольне поле та трибуни. 

.

Реконструкцію стадіону було розпочато у 2005 році. 

.

Як повідомила директор Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА Інна Хоменко, загальна вартість реконструкції стадіону становить 167 мільйонів гривень. У 2020 році за скорегованим проєктом було виділено орієнтовно 15 мільйонів гривень. Роботи за проєктом були виконані підрядником у повному обсязі.

Стадіон готовий до того, аби проводити матчі принаймні першої ліги. Ми отримали дозвіл від ДАБІ на введення в експлуатацію. Стадіон рекомендований Асоціацією футболу України для включення у календар змагань на 2021-2022 роки , – розповів голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко. 

 

З нагоди відкриття головної спортивної арени Житомирської області проведено футбольний матч першої ліги «Полісся» vs «Кристал» (Херсон). 

.

Через карантинні обмеження у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції матч відбувся без глядачів, за винятком декількох офіційних гостей, запрошених клубом, та транслювався наживо.

Переглянути футбольний матч можна, перейшовши за посиланням на пряму трансляцію: https://bit.ly/3d7KhKL

.

Нагадаємо, що на Житомирщині побудовано ще дві сучасні сільські амбулаторії.
 
.
 
.