Друк

Олексій Чернишов обговорив з головами ОДА динаміку проєктів «Великого будівництва»

.

На щотижневій селекторній нараді Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов та голови облдержадміністрацій обговорили стан виконання програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», зокрема розглянули питання модернізації та будівництва амбулаторій і ступінь готовності приймальних відділень.

 

 

«Сьогодні вже 41 амбулаторія відчинила двері для пацієнтів під час пандемії. Від цього моменту щотижнево будемо підбивати підсумки вчасного відкриття медзакладів», – заявив Олексій Чернишов. 

 

На нараді обговорили динаміку реалізації проєктів щодо інших об’єктів соціальної інфраструктури, зокрема закладів освіти. Міністр акцентував, що креативний простір у школах – це те, що має бути обов’язково реалізовано цьогоріч як одне з пріоритетних завдань напрямку програми щодо облаштування закладів освіти. 

 

Олексій Чернишов зауважив: головам ОДА варто переглянути графіки реалізації програми у своїх регіонах, щоб адаптувати їх до виконання загального плану програми Президента України «Велике будівництво» на поточний рік. 

 

«Плани амбітні, виклики великі, але ми використовуємо весь інструментарій, аби програма у 2021 році була успішно виконана», – зазначив Міністр розвитку громад та територій.

Нагадаємо, що в рамках програми Президента “Велике будівництво” у Житомирській області завершено будівництво ще двох сільських амбулаторій