Друк

Онлайн-брифінг МОЗ станом на 25 березня щодо заходів із протидії поширенню коронавірусної інфекції. ВІДЕО

.

Онлайн-брифінг Міністерства охорони здоров’я України щодо заходів із протидії поширенню коронавірусної інфекції та проведення вакцинації від COVID-19 станом на ранок 25 березня.

 

Зокрема Заступник Міністра охорони здоров’я України з питань європейської інтеграції Ігор Іващенко наголосив, що вакцинація є ефективним методом формування імунітету для захисту від інфікування та тяжкого перебігу захворювання на COVID-19. Станом на сьогодні в Україні зафіксовано понад півтора мільйона випадків зараження коронавірусом та більше 30 тисяч смертей від ускладнень, викликаних COVID-19.

УвагаЩоденні брифінги проходять в онлайн-режимі з перекладом жестовою мовою.

 

Трансляцію брифінгу можна дивитися на YouTube-каналі МОЗ України та Кабінету Міністрів України або на сторінці МОЗ України у Facebook.

 

Читайте також оперативну інформацію про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на сайті Міністерства охорони здоров’я України. 

 

МОЗ наголошує на необхідності дотримання рекомендацій щодо профілактики поширення коронавірусної хвороби: масковий режим, користування антисептиками та дотримання соціальної дистанції.

 

Пам’ятайте! За порушення норм, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19, встановлено адміністративну та посилено кримінальну відповідальність!