Друк

свято фізичної культури і спорту

.

11  вересня  відбулося районне свято фізичної культури і спорту на базі Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Серед учнів школи пройшли змагання з різних видів спорту. В урочистостях з нагоди Дня фізичної культури та спорту взяв участь голова райдержадміністрації Сергій ЛИТВИНЧУК, який привітав та нагородив вчителів фізичного виховання та активних учасників спортивного руху району Почесними грамотами, грамотами райдержадміністрації та кубками.

 

          Начальник відділу освіти, культури та спорту райдержадміністрації Олександр АНТИПЧУК привітав зі святом та подякував вчителям фізичного виховання за пропаганду здорового способу життя серед дітей і подарував школі футбольні та волейбольні м’ячі.

Також зі словами привітання виступили Великомолодьківський сільський голова Лариса ЛЕВЧУК  та голова приватного сільськогосподарського підприємства « Світоч» Віктор ЧЕРЕВКО.

Свої музичні вітання спортсменам дарували Вікторія ГРАДІЛЬ, Альона МАРЧУК, Дарина СИДОРЧУК, Альона ЦЕХМАЙСТРУК та Валентина ПОДКАУРА.