Друк

Увага! Надання послуг із психологічної реабілітації

.

Управлінням праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської районної державної адміністрації затверджено перелік надавачів послуг з психологічної реабілітації постраждалим учасникам Революції Гідності, учасникам антитерористичної операції та особам, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

До переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації включено:

  1. ДП «Південь – Курорт – Сервіс» на базі санаторію «Орізонт;
  2. КНП «Госпіталь ветеранів війни» Житомирської області.

Для отримання послуг з психологічної реабілітації необхідно подати до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання заяву та копії документів: паспорта, ідентифікаційного номера, посвідчення учасника бойових дій або посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни, довідку про безпосередню участь в антитерористичної операції або довідку видану особі, яка здійснювала заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях слід подати.

Документи будуть прийматися після зняття карантинних заходів.

За більш детальною інформацією звертайтесь до управління за адресою: вул. Єрьоменка, б. 10, м. Новоград-Волинський, Житомирської області, кабінет №7 або за телефоном (04141) 2-40-05