Друк

Зустріч з прийомними родинами. День Матері

.

10 травня 2020 року голова районної державної адміністрації Сергій Литвинчук, спільно з директором районного центру соціальних служб привітав з днем матері прийомних мам, патронатного вихователя та матерів виховательок дитячих будинків сімейного типу.

У цей день Сергій Литвинчук завітав до прийомних родин, дитячих будинків сімейного типу та патронатну родину, адже материнство - це щастя і благословення, яке Бог дає людям. А ще - велика відповідальність і важка праця!

Голова райдержадміністрації оглянув будинки, зокрема умови, у яких виховуються діти. Вихованці доглянуті, усі дистанційно навчаються. Сергій Литвинчук подякував господарям за їх вкрай необхідну та благородну справу, яка заслуговує найвищої оцінки. В таких родинах де виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, дають можливості дітлахам відчувати родинне тепло та справжню турботу про себе. Надзвичайно приємно, що в Новоград-Волинському районі є такі прийомні батьки, патронатний вихователь та батьки-вихователі ДБСТ, які готові ділитися частинкою свого серця, здатні створити для дітей справжню домівку, огорнути їх родинним теплом і батьківським піклуванням.

Дані зустрічі відбувалися з дотриманням усіх норм законодавства, пов'язаних з карантинними обмеженнями.

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/30-novini/9387-zustrich-z-prijomnimi-rodinami-den-materi#sigProGalleria96e2a4ace0
joomlamodniyportal.ru