Друк

Онлайн нарада щодо організації суспільно корисних робіт на території району

.

Сьогодні перший заступник начальника районної військової адміністрації Юрій Оханський провів онлайн нараду щодо організації суспільно корисних робіт на території району та залучення працездатних осіб (безробітних громадян) до їх виконання в умовах військового стану. Участь в нараді взяли представники Новоград-Волинського, Ємільчинського та Баранівського центрів зайнятості, голови територіальних громад та працівники управління соціально-економічного розвитку території Новоград-Волинської РВА.



Присутні обговорювали питання щодо виконання розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 25.11.2022 № 344 «Про організацію суспільно корисних робіт на території Житомирської області», важливість та користь проведення громадських робіт.

У ході онлайн наради Юрій Оханський, привітавши представників органів місцевого самоврядування з професійним святом, у своєму виступі зазначив:
«Прошу очільників громад швидко включитися у роботу. До здійснення суспільно корисних робіт необхідно залучати зареєстрованих безробітних, щоб вони допомагали військовим частинам та виконували інші роботи тимчасового характеру. Крім того, визначте перелік видів таких робіт, де працюватимуть такі особи та прийміть рішення про запровадження трудової повинності. Тільки разом до Перемоги!»