Друк

Привітання начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Івана Туровського з нагоди Дня місцевого самоврядування

.

Шановні голови і депутати місцевих рад, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування району!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня місцевого самоврядування!

 

Це свято ініціативних, рішучих людей, сміливих людей, які впевнено беруть на себе відповідальність за управління суспільними справами в інтересах громадян нашої держави, відстоювати думку її жителів та водночас вміють знаходити компроміси та мудрі рішення.

Вам випала висока довіра жителів територіальних громад представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя. Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань. Це велика відповідальність, яка невпинно зростає разом із проведенням у нашій країні процесів децентралізації.

Щиро дякую працівникам місцевого самоврядування за самовіддану працю на благо Українського народу.

Окремо хочу подякувати всім працівникам органів місцевого самоврядування за вашу допомогу Збройним силам України та тим, хто боронить нашу державу, невтомно відстоюючи нашу свободу в ході російсько-української війни.

Бажаю всім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси, мирного неба, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя , здійснення усіх життєвих планів та задумів, нових здобутків у нелегкій та відповідальній праці та непохитної віри у щасливе майбутнє України.

 

 

З повагою

начальник Новоград-Волинської

районної військової адміністрації                                             Іван ТУРОВСЬКИЙ