Друк

Сильні, мужні та відважні Герої України, котрі щодня стоять на захисті нашої держави – зі святом!

.

В День Збройних Сил України привітали воїнів, що нині захищають нашу неньку та згадали всіх, хто поклав своє життя за Незалежність України.

 Начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, голова районної ради Артур Загривий, секретар міської ради Оксана Гвозденко, заступник міського голови Наталія Борис – взяли участь в панахиді за загиблими героями. Після того в пам’ять про кожного, хто віддав своє життя за Україну поклали квіти до Меморіалу воїнам, загиблим за незалежність та територіальну цілісність України.

Протягом дня керівники району вітали особовий склад усіх військових частин району та вручали грамоти. Крім того, на урочистостях в міському Палаці культури ім. Лесі Українки спільно з керівництвом міста відзначили й волонтерів, котрі вдень та вночі усіма силами допомагають нашим захисникам, внутрішньо переміщеним особам та всьому району.

«Українські військові – це справжня армія сильних, відважних, мужніх захисників, які до останнього подиху готові захищати рідну землю і які є прикладом незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу, в її майбутнє.

 Вже 8 років цей день відзначається в умовах війни. Десятки тисяч офіцерів та солдатів захищають наш суверенітет та цілісність. За цей час вправно користуватись зброєю та сміливо йти у бій з ворогом навчились не тільки чоловіки, а й жінки. Представниці прекрасної статті щодня доводять нам, що заслуговують на нашу повагу та найщиріші вітання.

Бажаю вам сили, міцності духу, незламної волі та Перемоги!» – побажав у своєму виступі Іван Туровський.