Друк

Звернення начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Івана Туровського з нагоди Дня Гідності та Свободи

.

Шановні жителі району!

21 листопада – день початку подій, які стали для України історичними: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Події у листопаді 2013 року змінили не лише хід української історії, а й перевернули світогляд мільйонів людей.

 

Сьогодні, 21 листопада, в День Гідності та Свободи, ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які беруть участь у війні з російським окупантом, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

Хай пам'ять про всіх невинно убитих згуртовує нас, живих, дає нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі! Герої не вмирають!

У цей день від щирого серця бажаю усім нам миру, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всіх українців, в ім’я щасливого майбутнього нашого підростаючого покоління. Слава Україні! Героям Слава!

 

 

 

Начальник Новоград-Волинської

районної військової адміністрації                                            Іван ТУРОВСЬКИЙ