Друк

Звернення начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Івана Туровського з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

.

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Новоград-Волинського району! 

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

 

Це свято – винагорода за вашу повсякденну працю, віддане служіння мистецтву. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, своєю творчою працею звеличуєте рідну країну.

Культура – найважливіша складова нашого життя, однак через російську військову агресію, велика кількість пам’яток культури пошкоджено та знищено.

Тож сьогодні ми повинні зробити все можливе, щоб зберегти нашу культурну спадщину у цей не легкий час.  

Завдяки  працівникам культури  та майстрам народного мистецтва, ми вчимося розумiти прекрасне, пiсню, танець, художнє мистецтво рiдного краю. Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям настрій, знайомите зі скарбами світової цивілізації, відображаєте в різних проявах і традиціях самобутній дух нашого народу.

Від усієї душі вдячний вам за сумлінне служіння благородній справі, збереження і розвитку української культури – становлення Української держави, невтомний творчий пошук.

Бажаю вам та вашим родинам мирного неба, міцного здоров’я, добра, благополуччя. Нехай здійсняться всі ваші творчі плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість натхнення і перемог.

 

 

З повагою

начальник Новоград-Волинської

районної військової адміністрації                                         Іван ТУРОВСЬКИЙ