Друк

Наші спортсмени вибороли нагороди на спортивних шкільних змаганнях у м. Ломжа

.

У польському місті Ломжа 27 червня розпочалися XXII міжнародні спортивні шкільні змагання імені сенатора Яна Стипули. Цьогоріч у них взяли участь близько 600 спортсменів з різних країн Європи: Польщі, Білорусі, Чехії, Ірландії, Литви та України. Учасники змагалися в різноманітних видах спорту: футбол, баскетбол, волейбол, настільний теніс, теніс, легка атлетика, шахи, плавання.

У змаганнях взяли участь і представники Новоград-Волинського району. Зокрема, хлопці 2006-2007 р.н. Баранівської дитячо-юнацької спортивної школи у складі 18 чоловік представляли найпопулярніший вид спорту у світі - футбол. Приємно відмітити, що в ході турніру наші юні спортсмени вибороли 1 місце в своєму дивізіоні. Також, гравці нашої команди отримали кубки "найкращому воротарю" та "найкращому нападаючому" - 5 голів. Під час змагань футболісти обіграли своїх київських співвітчизників, місцеву польську команду, спортсменів з Литви та продемонстрували самовіддачу, бажання до перемоги та відмінну змістовну командну гру.

Крім того, наші земляки зайняли 3 місце у першому турі серед учасників старшої вікової групи у "Бігу незалежності", 2 місце серед дівчат і 3 місце серед хлопців у другому турі "Бігу незалежності", 3 місце в змаганнях з настільного тенісу, а також показали достойний результат у шахах.

Виїзд спортсменів на змагання відбувся за організаційним сприянням Новоград-Волинської районної військової адміністрації та Баранівської міської ради. Запрошення взяти участь в даних змаганнях отримала голова польської громадської організації ім. Адама Міцкевича Людмила Вольська.

Всього спортивні змагання триватимуть з 26.06.2022 по 01.07.2022 року.

joomlamodniyportal.ru