Друк

Новоград-Волинська районна військова адміністрація передала п’яти територіальним громадам Новоград-Волинського району спортивний інвентар

.

24 червня у Центральному міському парку культури та відпочинку, що у м. Новограді – Волинському, начальник Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іван Туровський спільно з першим заступником начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Юрієм Оханським вручили спортивний інвентар п’яти територіальним громадам Новоград-Волинського району: Новоград-Волинській та Баранівській міським, Городницькій селищній, Брониківській та Ярунській сільським. 

Передача спортивного інвентарю здійснювалась в рамках соціального проєкту Президента України «Активні парки – локації здорової України». Основною метою даного проєкту є залучення якомога більшої кількості населення до активного заняття спортом.

Участь у заході також взяли працівники Новоград-Волинської районної військової адміністрації та міської ради, голови та представники голів окремих територіальних громад Новоград-Волинського району.

На початку заходу, Іван Туровський привітав присутніх та зазначив:

“Дуже приємно, що наш Новоград-Волинський район долучився у минулому році до програми “Активні парки нашої держави”. Завдяки головам територіальних громад нам вдалося в одних громадах побудувати, а в інших провести реконструкцію діючих спортивних майданчиків. На минулому тижні, в рамках цієї програми, Житомирська обласна військова адміністрація передала нам спортивні сумки, в яких є інвентар для активного зайняття спортом на даних майданчиках.

Тому завдячуючи вам, шановні голови і представники громад, тим, що ви активно включилися у дану програму, вважаю, що це принесе велику користь для нашого підростаючого покоління. Я думаю, що спільними зусиллями, які ми будемо робити для молоді, ми зможемо залучити молодих хлопців та дівчат до фізичної культури, що піде на користь не тільки для них, а й для нашої держави. А це є надзвичайно важливим в той час, коли в Україні йде війна з російською федерацією”.

Після цього, очільник району разом з Юрієм Оханським вручили головам та представникам територіальних громад сертифікати на отримання спортивного обладнання.

Згідно даного сертифікату, кожна територіальна громада отримає спортивну сумку, яка включає в себе: тренувальні петлі, пластикові кулі, бумеранги, футбольні та волейбольні м’ячі, скакалки, вітрозахисні куртки, стрічки – еспандери, еластичні міні-резинки, спортивні набори, гнучкі драбини, футболки, фрізбі та інше.

У свою чергу, голови та представники територіальних громад подякували керівництву Новоград-Волинської районної військової адміністрації за сприяння у передачі спортивного інвентарю.

Насамкінець, для присутніх представники Новоград – Волинського міського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” провели показові виступи.