Друк

Участь керівництва Новоград-Волинської районної військової адміністрації у засіданні дванадцятої сесії Новоград-Волинської районної ради VIІI скликання

.

23 червня відбулось засідання чергової 12-ї сесії районної ради восьмого скликання під головуванням Артура Загривого – голови районної ради.

У роботі сесії взяли участь начальник Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іван Туровський, перший заступник начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Юрій Оханський,

керівники та працівники окремих структурних підрозділів Новоград-Волинської РВА.

На початку пленарного засідання, районними депутатами було обрано секретаріат та лічильну комісію, сформовано порядок денний та затверджено регламент роботи сесії, після чого сесія розпочала свою роботу.

На сесії були розглянуті наступні питання:
1. Про пропозицію перейменування Новоград-Волинського району Житомирської області у Звягельський район.

По даному питанню доповіли син Олександр та дружина загиблого у війні з росією громадсько-політичного діяча, справжнього патріота нашої держави, депутата районної ради 6, 7 та 8 скликань Віктора Гончарука - Гончарук Тамара Василівна.

У ході засідання сесії присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Віктора Гончарука та пам’ять усіх загиблих захисників України у війні з російським агресором.

Після цього депутати восьмого скликання проголосували по даному питанню.

За результатами голосування 29 депутатів проголосували за перейменування Новоград-Волинського району на Звягельський, 2 утрималось, 1 не голосував.

2. Про звіт голови постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку.
3. Про звіт голови постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення.
4. Про звіт голови постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування.
5. Про звіт голови постійної комісії з питань агропромислового комплексу, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів.
6. Про стан законності, боротьби із злочиннистю, охорони громадського порядку та результати діяльності Новоград-Волинського районного відділу поліції на території Новоград-Волинського району за 2021 рік.
7. Про внесення змін до рішення районної ради від 29.04.2021 №68 «Про Програму фінансового забезпечення функціонування Новоград-Волинської районної державної адміністрації для виконання делегованих повноважень виконавчої влади та їх реалізації на 2021-2022 роки»
8. Про внесення змін до рішення районної ради від 21.12.2021 №134 «Про затвердження Положення про порядок та умови надання громадянам разової грошової допомоги»
9. Про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2022 року
10. Про внесення змін до районного бюджету на 2022 рік
11. Про тимчасове розміщення особового складу роти охорони та відділення забезпечення Новоград-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки
12. Про безоплатну передачу матеріальних цінностей
13. Про передачу майна КНП «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання»
14. Про зняття з контролю рішення районної ради
15. Про звернення депутатів Новоград-Волинської районної ради щодо визнання злочинних дій російської федерації, що тривають на території України з 24 лютого 2022 року - геноцидом української нації
16. Про звернення депутатів Новоград-Волинської районної ради щодо необхідності припинення діяльності на території України російської православної церкви в особі УПЦ (МП)
17. Про звернення депутатів Новоград-Волинської районної ради до вірних православних парафіян Московського патріархату щодо єднання з Помісною Православною Церквою України
18. Про звернення депутатів Новоград-Волинської районної ради до білоруського народу
19. Різне

Всі питання порядку денного були детально розглянуті та прийняті відповідні рішення.