Друк

Начальник Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іван Туровський взяв участь у засіданні двох комісій

.

Сьогодні, 21 червня, відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв'язку і з питань освіти, культури, охорони здоров’я у справах сім’ї, молоді і спорту під головуванням Юрія Гнітецького.

Окрім постійних членів комісії, у роботі комісії прийняли участь - начальник Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іван Туровський, перший заступник начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Юрій Оханський, керівники та працівники окремих структурних підрозділів Новоград-Волинської РВА, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, директор КНП «Новоград-Волинське міськрайонне СМО» Тетяна Кардаш, військовий комендант м. Новоград-Волинський п/п-к Руслан Рюдюк, начальник Новоград-Волинського районного ТЦК та СП, полковник Олег Куліковський, депутати. 

У ході засідання було обговорено питання, зокрема:

1. Звіт голови постійної комісії з питань бюджету, соціально економічного  розвитку, комунальної власності, транспорту та зв'язку.

2. Звіт голови постійної комісії з питань  освіти, культури, охорони здоров'я  у  справах сім'ї, молоді і спорту та соціального захисту населення.

3. Про пропозицію перейменування Новоград-Волинського району Житомирської області у Звягельський район.

4. Про внесення змін до програми фінансового забезпечення функціонування Новоград-Волинської райдержадміністрації для виконання делегованих повноважень виконавчої влади та їх реалізації на 2021-2022 роки.

5. Про внесення змін до районного бюджету на 2022 рік.

6. Про план  роботи районної ради на II півріччя 2022 рік.

7. Питання комунальної власності.

8. Про хід виконання та зняття з контролю Регіональної  програми  «Репродуктивне та статеве здоров'я населення Новоград-Волинського району до 2021 року".

По кожному із питань порядку денного доповідачі надали об'єктивну, розгорнуту інформацію та відповіли на запитання.

Крім того, на засіданні розглянули ряд листів, які надійшли на адресу Новоград-Волинської районної ради.