Друк

Відбувся обласний етап конкурсу-огляду молодих сімей

.

Сім`я, родина, рід – які слова святі,
Вони потрібні кожному в житті.
Якщо зміцніє хоч одна родина –
Міцніша стане наша Україна.

Сім`я – це джерело любові, вірності, поваги, турботи і захисту. З сім`ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина.

З метою зміцнення ролі сім`ї в житті суспільства, виявлення родинних талантів, популяризації сімейних цінностей та згуртування родин 29 грудня 2021 року відбувся обласний етап конкурсу-огляду молодих сімей. 

 

Серед учасників конкурсу – молода багатодітна родина Потайчуків із Червоної Волі, котра отримала перемогу в номінації «Краща співуча родина».

Ця родина добре знана не лише в селі Червона Воля Новоград-Волинського району, а й далеко за його межами. Адже ця родина співає з діда-прадіда. Батьки передають своїм дітям українські традиції, прищеплюють любов та культурного надбання українського народу, до української пісні. Сімейний колектив родини Потайчуків є неодноразовим  переможцем обласних фестивалів та конкурсів.

Від талановитих співучих батьків передалася любов до української пісні і доньці Марії, котра уже має свою родину та виховує трьох донечок. Донечки Марії Потайчук разом з мамою, бабусею та дідусем співають у народному колективі села Червона Воля, беруть участь у конкурсах районного та обласного значення, виборюючи призові місця.

Отож, щиро вітаємо родину Потайчук із заслуженою перемогою та бажаємо творчих успіхів. Нехай і надалі зберігаються українські традиції та звучить українська пісня.

За інформацією управління соціального захисту населення Новоград-Волинської районної державної адміністрації