Друк

Перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Іван Туровський взяв участь у відкритті спортивного майданчика

.

Сьогодні, 12 жовтня, на території державного навчального закладу “Новоград-Волинське вище професійне училище” відбулося урочисте відкриття  спортивного майданчика зі штучним покриттям.

На заході були присутні перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Іван Туровський, директор Житомирського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Володимир Зорнік, міський голова Микола Боровець, секретар міської ради Оксана Гвозденко, помічник-консультант народного депутата України Дмитра Костюка Андрій Сухих, депутати Новоград-Волинської міської ради, жителі міста.

У цей святковий день колектив, працівники та учні училища приймали вітання від учасників та гостей свята.

Перші теплі слова пролунали від директора ДНЗ “Новоград-Волинське вище професійне училище” Паламарчука Миколи Євгеновича. Він щиро подякував усім тим, хто долучився до створення та відкриття спортивного майданчика та користуючись нагодою привітав присутніх із прийдешніми святами – Днем українського козацтва, Покровою Пресвятої Богородиці та Днем захисників і захисниць України.

До привітань долучився і перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Іван Туровський. В своїй промові він зазначив: “Ми сьогодні стали свідками визначної події – відкриття спортивного майданчика в місті Новограді-Волинському. Це дуже правильне рішення – виділяти кошти на розвиток фізичної культури і спорту, адже якщо діти більше будуть займатися спортом, то вони менше хворітимуть”.

Після вітальних слів почесні гості урочисто перерізали червону стрічку та офіційно відкрили спортивний майданчик.

До важливої події також готувались і учні навчального закладу. Учасників заходу вони порадували показовими виступами та запальними танцями.

Цього ж дня запрошені гості оглянули навчально-практичний центр з професії “Верстальник деревообробних верстатів” та відвідали музей етнографії та фольклору рідного краю навчального закладу.

joomlamodniyportal.ru