Друк

Відбулася онлайн - нарада щодо стану проведення кампанії з вакцинації працівників закладів освіти

.

31 серпня перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Іван Туровський, заступник начальника управління - начальник відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку території Новоград-Волинської райдержадміністрації Андрій Савчук взяли участь у онлайн-нараді стосовно поточного стану справ щодо масової вакцинації проти COVID-19 у Житомирській області, що проходила під головуванням заступника голови Житомирської обласної державної адміністрації Юрія Оханського.

До участі у нараді також були запрошені голови райдержадміністрацій Житомирської області та голови міських, селищних, сільських рад територіальних громад.

На онлайн-нараді було проаналізовано та озвучено стан вакцинації працівників навчальних закладів області в розрізі громад, розглянуті проблемні питання, пов’язані з низькою динамікою вакцинації в окремих громадах.

За підсумками наради керівництву райдержадміністрацій, територіальних громад було наголошено про необхідність вжиття дієвих заходів щодо активізації процесу вакцинації населення.

Довідково. Лише за минулу добу – 30 серпня, в Житомирській області було зареєстровано 25 нових підтверджених випадків захворювання на коронавірусну хворобу.