Друк

У Новоград-Волинському медичному фаховому коледжі відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Знань та посвяти першокурсників у студенти

.

31 серпня 2021 року, у останній день літа, на території Новоград-Волинського медичного фахового коледжу, який в цьому році відзначає 30-ту річницю з дня створення, відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Знань та посвяти першокурсників у студенти. У заході взяли участь голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, директор Новоград-Волинського медичного фахового коледжу Олена Солодовник, викладацький колектив медичного коледжу, студенти, батьки та громадськість міста.
 
Розпочалася святкова урочиста подія з вітальних слів директора медичного коледжу Олени Солодовник та голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації В’ячеслава Авраменка, який у своїй промові до майбутніх медиків зазначив:
 
“Вступ до медичного коледжу – це гарний старт у самостійне майбутнє, з якого починається нелегкий шлях пізнання світу й самореалізації. Це перший крок у доросле життя. Тож бажаю вам успіхів на цьому шляху, щоб стати найкращими у своїй галузі, адже високий професіоналізм та патріотизм перед Батьківщиною робить із вас гідних громадян і жителів нашої країни”.
 
Також очільник району подякував батькам за підтримку студентів у нелегкому виборі майбутньої професії та висловив слова вдячності викладачам за сумлінну працю у процесі виховання і навчання справжніх професіоналів.
 
Незабутніми і хвилюючими для майбутніх медиків стали моменти зачитування наказу про зарахування їх до першого курсу та церемонія посвяти у студенти. Всі першокурсники одягли білі халати та шапочки і промовили урочисту обіцянку присвятити своє життя величній справі – боротьбі за життя та здоров’я людини. Після проголошення клятви, студенти старших курсів передали молодому поколінню символи знань – ключ та залікову книжку, а протоієрей Української Православної Церкви окропив першокурсників свяченою водою.
 
Протягом усього заходу талановиті студенти медичного коледжу своїми пісенними виступами радували гостей та учасників свята.
 
По закінченню урочистостей голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко оглянув навчальні кімнати Новоград-Волинського медичного фахового коледжу та поспілкувався з адміністрацією закладу.